Healing, tarot/orakelkorts-tolkning & samtalsstöd

Jag är certifierad Healer och jag utför både energy healing (chakra healing) och angelic healing på distans. Nu helt kostnadsfritt året ut! Du kan dock donera till min ko-fi om du har möjlighet. Nedan finner du information om de olika sorters healing jag utför, om spådom och även om samtalsstöd som jag erbjuder (det är en form av healing det med!), samt hur det går till att få detta på distans.

Olika sorters healing

Energy healing & Chakra healing
Energy healing, också kallad chakra healing fokuserar på kroppens sju energifält som sitter längst med ryggraden, också kallad "Chakras". De olika energifälten representerar olika sorters egenskaper, rotchakrat står för jordnära balans, solarplexus hanterar din personlighet och viljestyrka etc.

När jag jobbar med dina chakras så använder jag händerna eller en pendel av bergskristall. Jag öppnar de chakras som känns stängda och jobbar med de som känns ansträngda. När det sker på distans så föreställer jag mig dig i liggande position framför mig samtidigt som vi samtalar i röstsamtal. Jag vägleder dig genom proceduren online. 

Har du frågor om healing eller vill boka en online session? Kontakta mig på kontaktsidan!

Angelic healing
Angelic healing innebär att man tar kontakt med ärkeänglarna (främst Michael, Gabriel och Rafael) för att hela något som behöver helas. I denna typen av distanshealing behöver vi inte ha kontakt i realtid, utan jag kan utföra ritualen och sedan skicka allt jag antecknat till dig.

Har du frågor? Var inte rädd att ställa dem! Boka session gör du via kontaktsidan.

Tarot- och Orakelkort

Jag spår även i tarot och orakelkort.

Intresserad av att bli spådd? Skicka ett meddelande!

Erbjuder detta helt kostnadsfritt.

  • Certifikat: Advanced Angelic Healing Practitioner

    Utfärdat av Academy of Ancient Magik.

  • Certifikat: Energy Healing Practitioner

    Utfärdat av ChakraSchool via Udemy.com