Blogg: mitt liv

26. aug, 2020

Studerar till socialpedagog. Så idag är en plugg- och skrivdag. Det känns bra. Skriver på tredje kapitlet av "Projekt Klon" också. Det börjar hända en del i berättelsen och jag är så exalterad. Har så mycket idéer. Vill egentligen bara skriva, men jag måste ta mig tiden att studera med.

25. aug, 2020

Det händer mycket i mitt liv just nu. Hela livet förändras på ett ögonblick. Jag går på auto och tänker inte så mycket som innan. Jag bara gör, lever för dagen.

Här är en bild av Miranda ur "Mina sinnen ljuger inte" som jag ritade klart igår. Ur en scen där hon känner det som att hon försvinner ur den här världen lite, pga nedstämdhet.

Det är lite så jag känner mig också, även om karaktärerna i berättelsen inte speglar mitt liv alls egentligen.

17. aug, 2020

Jag var riktigt produktiv igår (nu är klockan 01:15 på natten). Jag har skrivit en hel del på mina två mest prioriterade bokprojekt: "Mina sinnen ljuger inte" och "Tysta tankar som talar". Jag och familjen var även på en liten utflykt och jag fick mycket idéer under färden. Så härligt när kreativiteten bubblar fram.

Det är dock långt kvar innan böckerna hamnar i bokhandeln. Jag räknar med att den jag snabbast blir klar med ("Tysta tankar som talar") kommer finnas redo om ungefär ett år. Så det är mycket kvar att jobba på!

11. aug, 2020

Jag orkar inte med den här ångesten.

11. aug, 2020

Jag har börjat med bullet journaling. Det är en aktivitet som passar mig väldigt bra, då man både får vara kreativ och får ordning och reda på saker och ting. Jag gillar struktur. Men jag gillar också att få utlopp för kreativiteten och vara pysslig och skapa saker.

Då jag är ny på det så kan jag inte påstå att min journal är sådär galet fin som vissa man kan se på pinterest. Men jag gillar den. Jag har även gjort plats för skriv-idéer i den. För ja, det är ju trots allt min journal. Och jag skriver.

Min bullet journal är mitt huvud. Jag får ner allt som surrar runt där inne. Det passar mig med autism superbra!

Alla med röriga huvuden där ute och som gillar att vara kreativa; testa bullet journaling! Det fungerar faktiskt.