Blogg: mitt liv

18. sep, 2020

Har bara sovit och sovit och sovit de senaste dagarna. Är sjukt trött, men det är väl påfrestning i kroppen för det är en hel del som hänt det senaste.

Traumabearbetningen har kommit igång och det är nog en bidragande faktor till min trötthet. Allt har vart på helspänn länge nu och plötsligt bara luften går ur allting. Studier har pressat, mixade känslor kring allting.

Glada känslor kring boken som precis kommit ut, ledsna känslor kring annat som hänt i livet. Jag är bara så utmattad, men det tillåter jag mig själv att vara. För det är inte konstigt. Det är något som händer hela tiden. Jag är stressad så till den grad att jag tappar hår och får utslag.

Från och med nu ska jag ta bättre hand om mig själv. Jag kommer först i mitt eget liv nu.

11. sep, 2020

Idag har jag bara skrivit och vilat. Har studerat så mycket de senaste dagarna så idag har jag mest fokuserat på att ta det lugnt och att skriva en och annan scen emellanåt.

Jag skriver på flera berättelser och det är skönt att kunna variera vad man skriver. Jag skulle inte kunna skriva bara på en berättelse åt gången.

Nu är förresten min bok "Parallellt Universum" tillgänglig i de flesta bokhandlar!
Adlibris: https://www.adlibris.com/se/bok/parallellt-universum-9789175656465
m.m

Det går självklart utmärkt att köpa "Parallellt Universum" direkt av mig med.

Nu ska jag fortsätta med några skrivövningar jag fått i författarkursen. Jag känner att jag lär mig massor om skrivandets hantverk!

9. sep, 2020

Biblioteket är en fantastisk plats att sitta och skriva samt studera på. Det är tyst och lugnt och man är omgiven av olika världar i form av böcker. Kan det bli bättre?

Skriver för närvarande på "Mina sinnen ljuger inte" och jag är inne på del 2, kapitel 17 nu. Del 1 finns i min nya bok "Parallellt Universum", förresten!

Sitter och läser kursmaterialet i skrivkursen och försöker applicera tipsen på mitt skrivande. Jag hoppas det märks att jag försökt utveckla mitt skrivande genom åren... Jaja, jag gör mitt bästa faktiskt!

Och som huvudsaken är: jag har väldigt roligt när jag skriver!

9. sep, 2020

Åh, det är en så häftig känsla att få hålla sin nya tryckta bok i handen!

2. sep, 2020

Nu är "Parallellt Universum" inne för provtryck, sen korrekturläsning och sen utgivning! Så jag räknar med att boken kommer vara ute om några veckor. Jag har redan fått några som vill köpa den. Den kommer inom kort gå att förhandsbeställa här på hemsidan också :)